Campaments Familiars 2024


  Viatge a mesura al teu aire

  Families i grups, Alberg Turisme Rural, Oci i temps lliure, Campaments, Estades i Campaments

des de 175Campaments Familiars 2024

Des de ACTIO t'oferim una experiència única perquè els vostres fill i fille visquen uns dies inoblidables en un ambient entranyable, en contacte amb la naturalesa, i al costat d'altres xiquets i xiquetes. 

Els nostres Campaments d'Estiu en l'Alberg ACTIO (Centre d'Educació Ambiental i Turisme Rural) és una activitat lúdic-didàctica pensada perquè aprenguen a cuidar i respectar la naturalesa.

L'equip de monitor@s/educador@s del Centre, professionals de l'educació ambiental i animació infantil i juvenil, hem preparat un programa divertit i educatiu amb activitats específiques per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys, on els vostres fills i filles tenen la possibilitat de fer un torn de campament de 4, 5 o de 7 dies.

QUÈ FAREM?

A  través de jocs, excursions, tallers, activitats de multiaventura,.. i com no, activitats lúdiques, tractarem de conéixer la naturalesa que ens envolta, aprendre a ajudar el medi ambient i a conviure amb uns altres companys i companyes.

Todo esto sigue los criterios de coherencia coneguts en nuestro centro: alimentación sana (posibilidad de menús vegetarianos), separación de mujeres, consumo de productos en envases ecológicos, sistemas de instalación energética y energía "neta" (placas solares...) , etc.

Mussi, el nuestro mussol mascota, será el personaje encarregat d'anar explicant motivant als xiquets i xiquetes los problemas mediambientales y ayudante-los a buscar soluciones.

Les date dels Campaments son entre el el 18 i el 22 de Juliol19 i el 25 d'Agost podent triar entre torns de 5 o 7 dies.

- Torn de 5 dies: del 18 al 21 de Juliol i del 19 al 23 d'Agost

- Torn de 7 dies: del 19 al 25 d'Agost

*Els torns s'estableixen según per qüestions d'organització del programa. No obstant això, es posible consultar qualsevol altra combinació de dates segons els seus interesos.

Esperem l'arribada dels vostres filles i filles entre les 10-10:30h del primer día, moment en el qual us donarem la benvinguda ja que les activitats del programa del campament començaran sobre les 10:30h. La recollida dels xiquets i xiquetes será a les 17 horas de l' últim dia.

Els desplaçaments fins a l'Alberg no están incluits en el preu del campament. Cada familia haurà d'organitzar-se per a portar fins a l'Alberg als seus filles o filles

PREUS

Torn de 5 dies 225€

Torn de 7 dies 295€

¡PLACES LIMITADES! RESERVA JA 
Els teus filles i filles ho passaran en gran!

PUNXA ACÍ I DESCARREGA'T EL DOSSIER AMB ELS PREUS DELS CAMPAMENTS D'ESTIU EN ACTIO !

Tria dates del teu viatge de %*num% dies

des de 175
-

Preu estimat per persona. L'agent responsable del viatge t'enviarà el preu final després d'analitzar la teua sol·licitud

Comparteix aquest tour
  INCLOU:

¿Qué INCLUYE EL CAMPAMENTO?

  • L'allotjament i pensió completa des del menjar del 1r día fins al menjar de l'últim.
  • Material para las actividades
  • Totes les activitats previstes en el programa
  • Equipamiento profesional de monitor@s-educador@si animación, en una ràtio de màxim 20 chic@s por monitor/a.
  • Assegurança d'accidents i Assegurança de responsabilitat civil
  NO INCLOU:

NO S'INCLOU

- El transport fins al lloc de la realització de l'activitat.

- Begudes i/o menjars fora de l'horari de menjar

- L'esmorzar del primer dia

- Han de portar-se tovallola i sac de dormir (consultar llista de material recomanat)

COM ÉS L'ALBERG I ELS VOLTANTS?

El Centre d'Educació Ambiental ACTIO està situat en zona rural pròxima a Alborache, (La Foia de Buñol) pròxima a preciosos paratges com la cova dels Coloms, la cova Turche, el riu Buñol….

L'Alberg Rural, és una instal·lació construïda amb materials ecològics i criteris bioclimàtics i amb totes les exigències quant a coherència mediambiental que una organització com nosaltres desitja ensenyar a vuestr@s hij@s. 

Té capacitat per a 110 places en habitacions de 4 a 13 places en lliteres  i compta amb  menjador, sales multiusos i plaques solars per a aigua calenta i calefacció.

Compta també amb  aules temàtiques per a tallers i una Casa Museu amb forn àrab, corral, horta ecològica, casa de palla…

Disposa de piscina, zona esportiva i infantil de jocs, rierol,…. i suficient terreny com per a fer activitats a l'aire lliure.

Les reserves es realitzaran:

  • telèfon 96 374 11 56
  • WhatsApp 656 75 59 07
  • correu electrònic actio@actioactivitats.com
Tancar x

Vols rebre la nostra Newsletter?

Subscriu-te al nostre Newsletter per a estar informa't

L'adreça de correu electrònic no és vàlida
Ja estic subscrit