Celebra la Nit de cap d'any en l'Alberg Actio


  Viatge a mesura al teu aire

  Families i grups, Oci i temps lliure, Activitats de turisme familiar, Programes per a families en pons i festius especials, Programes per a ponts i festius

  Activitat per a gaudir Alberg Turisme Rural, Alboraig


Celebra la Nit de cap d'any en l'Alberg Actio

Viu una Nit de cap d'any i Any Nou en família que mai oblidaràs.

L'Alberg ACTIO t'ha preparat un programa d'activitats per a gaudir de la millor Nit de cap d'any i Any Nou amb els teus hij@s en un ambient familiar de Turisme Rural i amb multitud d'activitats dirigides per monitors i monitores amb algunes sorpreses.

I amb uns menús “de festa” per al dia de Nit de cap d'any i Any Nou que l'equip de cuina s'acurarà a preparar per a sorprendre't. T'encantaran!

Perquè només t'hages de preocupar-te de passar-ho bé i gaudir de la vostra estada en les nostres instal·lacions i de les activitats a l'aire lliure.

L'any 2024, és l'any internacional dels Camells i com la nostra bogeria i creativitat no té límits, hem volgut aprofitar esta motivació per a acabar l'any, ja que sense ells no arribarien els tan desitjats regals de Reis. Per això entre Camells i Tuaregs, passarem un divertit Cap d'any


DIVENDRES 29 DE DESEMBRE


 Arribada i instal·lació en l'Alberg a partir de les 16,00
 Mentre els pares i mares feu el «registre» i aneu instal·lant-vos a les habitacions, els xiquets i xiquetes podran fer un recorregut per les instal·lacions que seran la vostra casa durant 4 dies. Descobriran amb nuestr@s monitor@s alguns dels racons favorits: el corral amb els animals, l'hort i, com no, el parc Infantil amb la «minitirolina» seguit de jocs i tallers creatius
 A la nit, La Gran Migració nòmada, un divertit joc nocturn amb proves que ens portarà a recrear el viatge de molts animals i éssers humans en els grans deserts del planeta


DISSABTE 30 DE DESEMBRE


 Al matí ens transformarem en “Explorador@s a la recerca de l'aigua i de la Biodiversitat”, per a anar a la cerca del Riu Buñol. Conéixer d'un en un, els racons del Barranc del Comte, les aigües cristal·lines del Toll Blau i el Bosc de ribera del riu Buñol buscant i fotografiant espècies d'animals i plantes singulars que trobarem en el nostre recorregut i que acompanyen estes aigües que prompte arribaran a la mar Mediterrània.
 Ja en l'alberg, gaudirem d'una exquisida i reconfortant menjar
 Havent dinat tindrem el “Soc dels Somnis “
 Més tard, després del berenar, ens convertirem en escaladors de muntanya en el Rocòdrom.
 I després del sopar un Passeig per les Estreles fonamentals per a orientar-se en el Desert amb projecció audiovisual sobre la mitologia de les constel·lacions i totes les històries que tan bé coneixien els pobles Tuaregs que han recorregut grans deserts baix elles.

DIUMENGE 31 DE DESEMBRE


 Al matí, superarem les proves dels Tuaregs amb activitats de MULTIAVENTURA en l'Alberg lliscant-nos per la TIROLINA i creuant el PONT TIBETÀ i practicarem la nostra punteria amb el TIR AMB ARC

 Arribada i instal·lació en l'Alberg al llarg de la vesprada i a partir de les 18,00 h. DE LA RESTA DE PARTICIPANTS activitats amb monitor@s (jocs, disfresses, maquillatges, etc.) preparant amb ells la benvinguda a l'Any Nou. A més, col·laborarem amb la decoració de l'Arbre de Nadal penjant en ell els nostres desitjos per a l'any vinent.

 Per als majors «Ginkana de Cap d'any» amb divertida proves i reptes
 A les 20.30 h. serà el sopar per als xiquets i xiquetes. Encara que hi haurà cambrers, els “pares i mares” s'encarregaran d'assistir a les seues hij@s durant esta.
 A les 21’30 h. Sopar de Nit de cap d'any per als adults (mentre els xiquets i xiquetes tornen a les seues activitats amb els monitors).
 Sobre les 23’30 h. els “xiquets” entraran al menjador amb les seues disfresses, disposats a repartir el cotilló i el raïm entre els majors preparant-nos per a les Campanades.
 12,00 CAMPANADES!! Després Festa Benvinguda a l'Any Nou amb discomóvil i barra lliure per als majors fins a les 04.00 i *resopón de matinada.

 Per als més xicotets els monitor@s tindran preparada una altra sala per a danses, contes i animació i on es projectarà una pel·lícula infantil perquè els xiquets i xiquetes puguen relaxar-se abans de retirar-se a dormir a les habitacions (1.30 h).


DILLUNS 1 DE GENER


 A mitjan matí, ruta de senderisme familiar per a conéixer el paratge de la Cova del Turche, on els més aventurers/es posaran ficar els peus en l'aigua i demanar el seu desig per al 2024. A més realitzarem nostra primera BONA ACCIÓ DE L'ANY retirant d'eixe lloc tota la «basuraleza» (residus plàstics que mai haurien d'estar en un espai natural) evitant d'eixe mode que arriben a la mar i les seues conseqüències.
 14,00 h. Menjar d'Any Nou
 Acomiadada de participants desitjant-vos a tots i totes … que els Reis Mags i els seus Camells es porten molt bé amb vosaltres

PREUS:

Des del sopar del dia 29 al menjar del dia 1


Adults  a 295 € 

Xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys a 235 €

Xiquets i xiquetes menors de 3 anys  a 115€

PREUS:

Des del menjar del dia 30 al menjar del dia 1


Adults  a 260 € 

Xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys a 200 €

Xiquet i xiquetes menors de 3 anys  a 100€

Des del menjar del dia 31 al menjar del dia 1


Adults  a 195 € 

Xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys a 145 €

Xiquets i xiquetes menors de 3 anys  a 75€

Des del sopar del 31 al menjar del dia 1


Adults  a 175 € 

Xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys a 130 €

Xiquets i xiquetes menors de 3 anys  a 65€

Sopar del dia 31 + Barra Lliure


Adults  a 75 € 

Xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys a 42 €

Xiquets i xiquetes menors de 3 anys  a 20€

Menjar del dia diumenge 1 + Activitat del diumenge 1


Adults  a 40 € 

Xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys a 27 €

Xiquets i xiquetes menors de 3 anys  a 15€

Per a altres serveis consultar pressupost.

PLACES LIMITADES!  RESERVA JA 

Ho passaràs en gran amb els teus fills i filles¡

Tria dates del teu viatge de %*num% dies

des de 40
-

Preu estimat per persona. L'agent responsable del viatge t'enviarà el preu final després d'analitzar la teua sol·licitud

Comparteix aquest tour
  INCLOU:

- Activitats dirigides per monitors/as de ACTIO 

- Tots els materials per a la realització de les activitats

- Estada en règim de Pensió completa amb menús casolans elaborats pel nostre equip de cuina

  NO INCLOU:

- El transport fins al lloc de la realització de l'activitat

- Servei de monitors/as fora de l'horari de les activitats

- Begudes i/o menjars fora de l'horari de menjar o berenar

- Horari de les  activitats:

 * Demà (10,30-13,30h)

 * Vesprada (16-18h)

 * Nit (22-23h)

- Es pot triar qualsevol dels packs de 3,2 dies o 1 dia

- Tots els preus són per persona (IVA inclòs) i inclouen estada en PC , monitors, activitats…

- El mínim de participants per a la realització del programa es de 30 (entre adults i xiquetes i xiquets).

Tancar x

Vols rebre la nostra Newsletter?

Subscriu-te al nostre Newsletter per a estar informa't

L'adreça de correu electrònic no és vàlida
Ja estic subscrit