Històries i llegendes per a Infantil i Primer Cicle


  Activitat en grup

  Col·legis i Instituts, Activitats educatives, Activitats educatives i d'animació, Naturalesa i medi ambient, Històries i llegendes per a Infantil i Primer Cicle

des de 16


Comparteix aquest tour

Històries i llegendes per a Infantil i Primer Cicle

Contes, històries i llegendes sobre el món sempre sorprenent i fantàstic de la naturalesa, donen la inspiració per a multitud d'experiències, jocs i dinàmiques per a descobrir el medi natural i aprendre a respectar-lo.

Les primeres activitats dels xiquets i xiquetes fora de l'escola, en plena naturalesa, són experiències molt importants per al seu desenvolupament com a persones felices i completes… Mai oblidaran el que van viure!

- La Granja i l'Horta

Coneixeran i provaran verdures i hortalisses ecològiques de temporada, trauran aigua del pou per a regar els arbres fruiters, donaran menjar als ocells, cabres i ovelles del corral, aprendran històries i cançons, i plantaran una planta d'encisam per a portar-li-la a casa en acabar la visita.

- La Sendera dels Exploradors i Exploradores

Una sendera plena d'aventures i emocions que discorre per la frondosa vegetació del barranc del Comte que voreja l'alberg... visitarem la casa de l'explorador en plena naturalesa, aprendrem a distingir arbres i arbustos, excavarem restes fòssils, jugarem i contarem històries, observarem siluetes d'animals des d'un amagatall.

- El Poblat Indi 

Ens transformarem en una tribu índia i viurem una experiència màgica... ens instal·larem en un campament de *tipis que muntarem entre tots i totes, ens maquillarem les cares, cantarem i dansarem al voltant d'un foc, aprendrem tècniques de pesca, aguaitarem als búfals, etc. com els indis i índies de veritat.

- Jugant amb la Prehistòria

Un viatge al passat prehistòric que començarà amb el conte de “l'Edat de Pedra” gràcies a un túnel que ens ha transportat diversos milers d'anys arrere, per a integrar-nos entre els xiquets i xiquetes de la prehistòria... descobrirem pintures rupestres, aprendrem a rastrejar petjades d'animals, com feien foc, com adobaven les pells dels animals que caçaven...

- Els Arbres Savis 

Cinc Arbres Savis ens contaran les seues històries i llegendes per a mostrar-nos l'importants que són per al Planeta i per a les persones que ho habitem. L'Arbre Viatger, l'Arbre Guardià,l'Arbre Casa, l'Arbre Avi i l'Arbre Frondós ens convidaran a viure experiències inoblidables.

  INCLOU:

- Monitors d' ACTIO que guien i dinamitzen l'activitat

- Material necessari per a tota l'activitat

  NO INCLOU:

- Transport fins al lloc de l'activitat

- Dinar dels participants i dels professors

- No és necessari que l'autobús estiga a la disposició del grup durant la jornada per a realitzar desplaçaments durant el transcurs de l'excursió.

- Aquesta activitat disposa d'un quadern de camp opcional, que si ho desitgen s'ha de comunicar a la nostra oficina, ja que no està inclòs en aquest pressupost.

Vols rebre la nostra Newsletter?

Subscriu-te al nostre Newsletter per a estar informa't

L'adreça de correu electrònic no és vàlida