Assesorament en Estrategies de RSE ( Medioambiental y Social)


  Activitat en grup

  Institucions i Associacions, Educació ambiental, Campanyes de sensibilització, Serveis per a empreses, Serveis per a empreses

  Activitat per a gaudir Valencia, Educació Ambiental, Alboraig

Comparteix aquest tour

Assesorament en Estrategies de RSE ( Medioambiental y Social)

Vols un equip professional que aporte idees  y solucions per a dotar de contingut la teua estratègia de RSC?

En ACTIO comptem amb un equip de professionals qualificats per a la direcció/gestió de projectes relacionats amb Naturalesa-Medi Ambient, Benestar Social i Oci-Temps Lliure; que ens permet assessorar o desenvolupar programes formatius, de caràcter social o lúdics que servisquen per a posar en marxa les estratègies de RSC de la companyies en aquestes àrees.

En 25 anys de treball moltes empreses i entitats han confiat en aquest equip per al desenvolupament i posada en marxa dels seus projectes.

En ACTIO creiem en l'ètica empresarial com a motor del canvi.

  INCLOU:

En ACTIO creiem en l'ètica empresarial com a motor del
canvi i amb aqueixos criteris hem organitzat:

- Campanyes de Formació i Sensibilització Ambiental

- Programes de *Conciliaci *ón basats en projectes d'oci/temps lliure (Guarderies, Escoles i Campaments d'Estiu) per a períodes vacacionals.

- Activitats Socials per als treballadors (Excursions,
Viatges, Jornades de convivència, etc.)

Experiència: 25 anys en el sector de les activitats educatives i de l'oci desenvolupant projectes per a les administracions públiques i el sector privat amb total solvència i adaptació al client.

Responsabilitat Social i Ambiental: pioners en el desenvolupament d'activitats educatives de caràcter mediambiental, apostant per la sostenibilitat en tots els nostres projectes i cuidant les relacions humanes amb els nostres treballadors clients i proveïdors.

Multidisciplinarietat: l'amplitud de recursos tècnics i el personal qualificat, ens permet abastar projectes multidisciplinaris que incloguen diferents àmbits de les nostres àrees d'especialització.

Adaptabilitat: ens esforcem per donar resposta a les necessitats específiques de cada client, adaptant les instal·lacions i serveis als seus requeriments.

 

Vols rebre la nostra Newsletter?

Subscriu-te al nostre Newsletter per a estar informa't

Thanks for subscribing!
L'adreça de correu electrònic no és vàlida
Update cookies preferences