Events per a Empreses


  Activitat en grup

  Institucions i Associacions, Alberg Turisme Rural, Oci i temps lliure, Espai per a events d'empreses, Oci i Temps Lliure

  Activitat per a gaudir Valencia, Alberg Turisme Rural, Alboraig

Comparteix aquest tour

Events per a Empreses

Desitges augmentar la motivació i productivitat de les teues emplead@s? T'has plantejat realitzar amb ell@s un esdeveniment o una jornada *outdoor, sense que supose una sagnia per al teu compte de resultats?

Som especialistes en Animació d'Esdeveniments. Moltes empreses han confiat en ACTIO per a l'organització d'esdeveniments de  caràcter social: celebracions, inauguracions, jornades de portes obertes, organització de concursos i lliuraments de premis, visites guiades per a públic escolar o familiar, etc.

Comptem amb professionals (mags, clowns, actors...) amb experiència i capacitat d'adaptació a les necessitats de cada empresa i situació; i amb els elements indispensables per a aquesta mena d'actes (inflables, tallers...)

En l'Alberg ACTIO, disposem de sales i espais a l'aire lliure per a l'organització de qualsevol tipus de trobada o celebració, incloent-hi els serveis de servei d'àpats.

Ens esforcem perquè el client es trobe com a la seua casa adaptant les instal·lacions a les seues necessitats i oferint una àmplia oferta de menús per a menjars o sopars d'empresa i la possibilitat de realitzar activitats complementàries que no tindrien en un restaurant convencional.

Professionals amb experiència i capacitat d'adaptació a les necessitats de cada empresa i situació

  INCLOU:

ALBERG TURISME RURAL

*Sales per a reunions
*Espais per a tallers i esdeveniments
*Activitats “out-*door”: Tirolina,  Puente tibetà,  Rocòdrom,  Tir amb Arc
*Menjador
*Servei de Servei d'àpats
*Piscina

ANIMACIÓ D'ESDEVENIMENTS

*Muntatges per a Animació Infantil: Jocs, Inflables, Gimcanes
*Espectacles: Contacontes, Titelles, Mags, Clowns i Malabaristes

Experiència: 25 anys en el sector de les activitats educatives i de l'oci desenvolupant projectes per a les administracions públiques i el sector privat amb total solvència i adaptació al client.

Responsabilitat Social i Ambiental: pioners en el desenvolupament d'activitats educatives de caràcter mediambiental, apostant per la sostenibilitat en tots els nostres projectes i cuidant les relacions humanes amb els nostres treballadors clients i proveïdors.

Multidisciplinarietat: l'amplitud de recursos tècnics i el personal qualificat, ens permet abastar projectes multidisciplinaris que incloguen diferents àmbits de les nostres àrees d'especialització.

Adaptabilitat: ens esforcem per donar resposta a les necessitats específiques de cada client, adaptant les instal·lacions i serveis als seus requeriments.

Vols rebre la nostra Newsletter?

Subscriu-te al nostre Newsletter per a estar informa't

Thanks for subscribing!
L'adreça de correu electrònic no és vàlida
Update cookies preferences