Escoles Vacacionals


  Activitat en grup

  Institucions i Associacions, Oci i temps lliure, Escoles d'estiu, Escoles de pasqua, Escoles de Nadal, Oci i Temps Lliure

Comparteix aquest tour

Escoles Vacacionals

ACTIO compta amb una llarga trajectòria en l'organització d'activitats vacacionals com a Escoles i Campaments d'Estiu, Escoles de Pasqua i Escoles de Nadal, que integren de manera singular l'atractiu i la motivació que desperta en xiquets i xiquetes el joc, l'aventura i la diversió a l'aire lliure amb l'adquisició d'aprenentatges i l'educació en valors.

Les Escoles  Vacacionals de ACTIO constitueixen una excel·lent oferta educativa per al temps lliure de les vacances, sent a més, un diversos programes educatius i lúdics que aprofiten la motivació i l'atractiu que té per a xiquets i xiquetes el temps lliure vacacional i la possibilitat de trobar-se amb altres/as  de la seua mateixa edat, i la transforma en un recurs educatiu de gran valor pedagògic gràcies a un equip de professionals que utilitzen els mètodes i formes de treball propis de ACTIO per a educar en valors mediambientals, culturals i socials.

Els jocs, tallers, excursions, etc. que formen el programa de les Escoles Vacacionals de ACTIO s'adapten a les motivacions i interessos de les diferents edats dels xiquets i xiquetes que participen, per a aconseguir despertar les seues inquietuds i ganes de participar. Per tot això, les Escoles Vacacionals són un recurs imprescindible per als xiquets i les seues famílies i per això des de ACTIO volem aportar i continuar aportant cada any la nostra experiència fent que aquests programes siguen del grat de tots els xiquets que participen i gaudeixen al nostre costat.

Les Escoles Vacacionals de ACTIO pretenen oferir als xiquets i xiquetes, de 3 a 12 anys i joves de 13 a 16 anys, un espai de convivència i inclusió amb una dimensió educativa, oberta i creativa, aplicant metodologies i dinàmiques pròpies de l'animació infantil en el temps lliure.

En col·laboració amb els agents participants, s'estructura un complet i interessant programa entorn d'un o diversos centres d'interés i que comprén jocs, eixides i excursions, tallers, festes, teatre infantil i contacontes, expressió artística i musical i una infinitat d'activitats
que diverteixen i ensenyen.

Les línies mestres de treball d'aquestes Escoles Vacacionals de ACTIO són:

• El joc, l'acció i la participació com a forma d'atracció i motivació dels  xiquets i xiquetes.

• Treball en xicotets grups, de 10 a 15 membres, segons edats.

• Adequació dels programes a les diferents edats.

• Utilització de tècniques d'exploració i descobriment com a mètode d'aprenentatge.

• Màxima utilització de l'aire lliure en els programes.

• Fomentar l'Educació en Valors a través dels programes: higiene i salut, igualtat solidaritat, cura del medi ambient, consum responsable, etc.

• Mantindre dinàmiques d'avaluació contínua que permeten detectar amb immediatesa, els indicadors que mesuren els nivells de motivació, interés i satisfacció.

  INCLOU:

- Comptem amb un equip de professionals qualificats per a la planificació, direcció i de programes educatius per a diferents col·lectius i projectes de dinamització turística i cultural dins de les àrees que abordem, especialment en l'àmbit mediambiental i social.

- Facilitem els recursos tècnics i el personal necessari per a l'organització i animació d'esdeveniments de caràcter social o lúdic tant en instal·lacions tancades com a l'aire lliure.

- Desenvolupem, dirigim i animem programes d'Oci i Temps lliure per a xiquets, joves i adults. Disposem d'instal·lacions pròpies situades en un entorn rural, amb amplis espais exteriors i l'equipament necessari
per al desenvolupament d'aquestes activitats.

- Gestionem altres instal·lacions i un ampli ventall d'activitats complementàries.

Alguns ajuntaments i entitats que han confiat amb nosaltres són:

- Ajuntament de Torrent

- Ajuntament de Museros

- Ajuntament de Bolbaite

- Ajuntament de València

- Ajuntament de Cheste

- Ajuntament de Benetússer

- Ajuntament d'Almussafes

- Universitat de València

Vols rebre la nostra Newsletter?

Subscriu-te al nostre Newsletter per a estar informa't

Thanks for subscribing!
L'adreça de correu electrònic no és vàlida
Update cookies preferences