Campaments i Colònies de Vacances


  Activitat en grup

  Alberg Turisme Rural, Oci i temps lliure, Campaments, Estades i Campaments, Oci i Temps Lliure

Comparteix aquest tour

Campaments i Colònies de Vacances

Els Campaments i Colònies de Vacances representen el temps per excel·lència per la vida a l'aire lliure en una experiència realment motivadora de convivència, llibertat i participació.

Poques vivències envaeixen tan profundament la personalitat de xiquets i xiquetes com viure una temporada en un campament: s'adquireixen nous
coneixements, es desenvolupen destreses i habilitats, es descobreixen noves formes de diversió, es fan noves amistats i s'aprén a valorar i respectar la naturalesa, a treballar en equip, a menjar de manera
saludable, etc.

La nostra llarga experiència en l'organització de campaments i colònies de vacances unida a la qualitat de les nostres instal·lacions del Centre d'Educació Ambiental ACTIO d'Alborache i a la professionalitat dels nostres equips d'animació, ens permet garantir l'èxit educatiu d'aquestes experiències vacacionals.

Aquestes són les línies pedagògiques que inspiren els nostres campaments:

1.- Potenciar la sociabilitat i la cooperació entre xiquets i xiquetes, donant prioritat a activitats que impliquen treball en equip i relació cooperativa amb els altres, provocant situacions de col·laboració i de respecte, corregint aquelles actituds i expressions autoritàries, sexistes, ofensives en general o
excessivament competitives.

2.- Fomentar el respecte i compromís amb la conservació del planeta, aprofitant el medi natural per a despertar inquietuds i sensacions positives cap a la naturalesa que ens envolta.

3.- Estimular el sentit de la responsabilitat, oferint-los la possibilitat d'assumir rols i tasques en l'esdevenir de la vida del campament, orientant i oferint iniciatives i recursos, i fent-los participar en les avaluacions del que es fa en el campament.

4.- Desenvolupar la sensibilitat i la creativitat, promovent experiències de tipus artístic i el reconeixement del valor estètic de les coses i ajudant-los a descobrir els xicotets plaers de la vida en la naturalesa, a assaborir la llibertat, a poder fer realitat les idees...

5.- Promoure la comunicació i l'expressió a través d'activitats i jocs que desinhibisquen, disminuïsquen temors, faciliten el coneixement mutu i afavorisquen l'expressió espontània.

6.- Reforçar i consolidar hàbits de vida saludables, establint pautes i horaris per a les tasques d'higiene i neteja personal, col·laborar en la neteja del que embrutem, etc. i promovent l'adquisició d'hàbits saludables en alimentació, activitat física, etc.

  INCLOU:

- Monitors de ACTIO que guien i dinamitzen l'activitat

- Allotjament en habitacions de 4,8 i 12 places.

- Règim de menjars de Pensió Completa

- Material necessari per a totes les activitats

  NO INCLOU:

- Transport fins al lloc de l'activitat

Tancar x

Vols rebre la nostra Newsletter?

Subscriu-te al nostre Newsletter per a estar informa't

L'adreça de correu electrònic no és vàlida
Ja estic subscrit