Espai de Formació per a Empreses


  Activitat en grup

  Institucions i Associacions, Alberg Turisme Rural, Serveis per a empreses, Serveis per a empreses

  Activitat per a gaudir Alberg Turisme Rural, Alboraig

Comparteix aquest tour

Espai de Formació per a Empreses

Necessites un espai còmode, pròxim i equipat per a organitzar cursos formatius per als teus treballadors i treballadores?

A Alborache, a tan sols 40 min. de València per la A-3, oferim una instal·lació, amb amplis espais exteriors i equipaments complementaris, que reuneix tot el necessari per a realitzar accions formatives per a treballadors.

Disposem de 2 àmplies sales equipades amb equips de megafonia i projecció, mobiliari, moquetes, etc. per a diferents tipus de trobades (cursos de formació, conferències i presentacions, reunions de treball…).

Les instal·lacions es completen amb equipament per a pràctica d'esports d'aventura
ideals per a activitats de formació out-*door.

Disposem d'un menjador per a 120 comensals i de cuina pròpia, on s'elaboren tot tipus de serveis de restauració: coffe-breaks, servei d'àpats, menjades de treball, menjars o sopars d'empresa, barbacoes, etc.

Mes de 200 clients han trobat en l'Alberg ACTIO l'espai ideal per a
organitzar les seues activitats

  INCLOU:

Comptem amb una àmplia xarxa de professionals capaços d'oferir solucions a les necessitats formatives de les petites i mitjanes empreses en les àrees de:

Salut (prevenció de riscos laborals, tècniques per a reduir l'estres en el treball...)

Nutrició (manipulador d'aliments, nutrició i dietètica...)

Medi ambient (conscienciació ambiental...)

Desenvolupament personal i tècniques de millora de la productivitat (organització personal, gestió del temps, millora de les habilitats de comunicació…)

“Team building” (lideratge, organització d'equips, treball
en equip...)

Oferim la millor qualitat sense oblidar la nostra aposta per la sostenibilitat. En l'Alberg ACTIO gaudiràs d'unes instal·lacions on es respira el compromís amb el medi ambient.

Experiència: 25 anys en el sector de les activitats educatives i de l'oci desenvolupant projectes per a les administracions públiques i el sector privat amb total solvència i adaptació al client.

Responsabilitat Social i Ambiental: pioners en el desenvolupament d'activitats educatives de caràcter mediambiental, apostant per la sostenibilitat en tots els nostres projectes i cuidant les relacions humanes amb els nostres treballadors clients i proveïdors.

Multidisciplinarietat: l'amplitud de recursos tècnics i el personal qualificat, ens permet abastar projectes multidisciplinaris que incloguen diferents àmbits de les nostres àrees d'especialització.

Adaptabilitat: ens esforcem per donar resposta a les necessitats específiques de cada client, adaptant les instal·lacions i serveis als seus requeriments.

 

Tancar x

Vols rebre la nostra Newsletter?

Subscriu-te al nostre Newsletter per a estar informa't

L'adreça de correu electrònic no és vàlida
Ja estic subscrit