Activitats d'Aventura


  Activitat en grup

  Col·legis i Instituts, Activitats educatives, Activitats educatives i d'animació, Naturalesa i medi ambient, Activitats d'aventura

des de 20


Comparteix aquest tour

Activitats d'Aventura

Una variada oferta d'activitats d'aventura en plena naturalesa. Decideix entre la mar, els rius o les muntanyes, i tria les activitats que millor es puguen adaptar en l'edat i característiques del teu alumnat.

Posem a prova les nostres capacitats, ens obrim a emocions i sensacions que no havíem viscut abans, al plaer de l'aventura i dels reptes que ens havíem proposat superar.

- Multiaventura en Alberg ACTIO

Una completa jornada d'activitats d'aventura o una estada de 2 o més dies per a gaudir de l'emoció i atractiu d'activitats com la tirolina i el pont tibetà de 60 metres, sobrevolant el barranc del Comte, l'escalada en el rocòdrom, el ràpel en paret inclinada, el tir amb arc, ruta amb bicicleta pel riu Buñol o practicar el modern slackline.

- Rafting en el riu Cabriol 

Una experiència singular com és el ràfting en un marc extraordinari com és el riu Cabriol, afluent del Xúquer, navegant pels meandres d'aigües *cristalines, a bord de llanxes pneumàtiques, dirigides per especialistes en aquest esport.

- Via Verda de "Ulls Negres" i l'embassament del Regajo.

Una activitat que combina una ruta amb bicicleta de 9 km en sentit descendent sense dificultats, entre Caudiel i l'embassament del regrilló, per la via verda de “Ulls Negres”, (que baixava antigament el mineral de ferro de Terol fins a la siderúrgia de Sagunt), amb la pràctica del caiac en el regrilló.

- Activitats Activitats Naúticas a Cullera

La platja del Marenyet de Cullera, en el marge dret de la desembocadura del Riu Xúquer, és una zona on la regularitat de les seues ones fa que siga una zona òptima per a la pràctica d'esports aquàtics. Algunes de les activitats que podrem desenvolupar seran vela, windsurf, caiac o paddel surf.

  INCLOU:

- Monitors d' ACTIO que guien i dinamitzen l'activitat

- Material necessari per a tota l'activitat

  NO INCLOU:

- Transport fins al lloc de l'activitat

- Dinar dels participants i dels professors

- No és necessari que l'autobús estiga a la disposició del grup durant la jornada per a realitzar desplaçaments durant el transcurs de l'excursió.

Tancar x

Vols rebre la nostra Newsletter?

Subscriu-te al nostre Newsletter per a estar informa't

L'adreça de correu electrònic no és vàlida
Ja estic subscrit