Activitats d'Història i Cultura


  Activitat en grup

  Col·legis i Instituts, Activitats educatives, Activitats educatives i d'animació, Història i cultura, Activitats d'història i cultura

En aquests moments aquest viatge no està disponible

Descobreix viatges similars

Comparteix aquest tour

Activitats d'Història i Cultura

Els pobles, les cultures i civilitzacions d'ibers, romans, àrabs, etc... formen part de la nostra història. A través d'aquestes activitats i visites a castells, esglésies i palaus, reviurem la nostra història com a poble valencià.

En les excursions culturals, els nostres monitors i monitores us faran reviure la història, jugant a llegir en les pedres i interpretar els missatges que fa segles van deixar les dones i els homes de cada època.

- València Històrica 

Partint de les Torres de Serrans ens endinsarem per la València medieval, passant pel Palau de la Generalitat, l'històric carrer dels Cavallers, la plaça de la Verge, la Catedral amb pujada al Micalet, la Llotja de Mercaders i la plaça Redona.

- Penyíscola i el Papa Lluna 

Pujarem al castell pel barri antic envoltat de muralles, amb carrerons estrets i cases baixes emblanquinades, fins a arribar a les portes del castell que va ser seu del Papa Lluna, Benet XIII, on farem un divertit joc de descobriment, amb pistes i missatges secrets, que ens revelaran les claus històriques d'aquesta ciutat.

- Sagunt i el temps dels Romans.

Una aproximació a les petjades que les cultures romana i medieval, han deixat a Sagunt. Des dels vestigis del pont romà de la via Augusta sobre el riu Palància, i la porta del circ romà, ens endinsarem pels carrers medievals fins a arribar al teatre romà i pujar al monumental conjunt del Castell.

També recordarem temps passats i a viure com ho feien les gents de diferents èpoques gràcies als nostres jocs. Tornarem a mirar amb els mateixos ulls amb els quals ells i elles van veure tantes alegries i penes. Convidarem als participants a tancar els ulls i sentir expereriencias úniques. Els participants ens  acompanyaren en aquests viatges a través del temps, perquè aqueixa part de la història en molts llocs oblidada i en uns altres mal recordada romanga viva en ells i elles i no s'oblide.

- Jocs Medievals al Castell de Buñol

Començarem l'activitat en el Saló Medieval del Oscurico, on estaven les antigues cavallerizes del castell. Farem un taller d'indumentària i heràldica, i ens pintarem els escuts nobiliaris, per a participar a continuació en un divertit torneig de Jocs medievals i provar nostra la punteria, la destresa, l'agilitat i l'equilibri.

- Jugant als Pirates a Cullera

Ens aproximarem al sempre fascinant món dels pirates aprofitant la Cova del *Dragut on podrem entrar en contacte amb embarcacions, armes, armadures i monedes de l'època. Seguidament participarem en un joc de pistes i proves secretes per a trobar el Tresor del Pirata i formar part de la tripulació del seu vaixell.

  INCLOU:

- Monitors d' ACTIO que guien i dinamitzen l'activitat

- Entrades als distints monuments a visitar

- Material necessari per a tota l'activitat

  NO INCLOU:

- Transport fins al lloc de l'activitat

- Dinar dels participants i dels professors

- No és necessari que l'autobús estiga a la disposició del grup durant la jornada per a realitzar desplaçaments durant el transcurs de l'excursió.

- Aquesta activitat disposa d'un quadern de camp opcional, que si ho desitgen s'ha de comunicar a la nostra oficina, ja que no està inclòs en aquest pressupost.

Vols rebre la nostra Newsletter?

Subscriu-te al nostre Newsletter per a estar informa't

Thanks for subscribing!
L'adreça de correu electrònic no és vàlida
Update cookies preferences