Jornades Viatgeres


  Activitat en grup

  Activitats educatives, Viatges de fí de curs i escapades, Jornades Viatgeres

Comparteix aquest tour

Jornades Viatgeres

Escapa't un dia amb les nostres jornades viatgeres, una manera diferent de realitzar activitats de dia i on la diversió dels participants està assegurada gràcies als nostres monitors que faran d'estes jornades uns dies inoblidables.

AQUARAMA Benicàssim

En Aquarama l'aventura et crida, gaudirem d'un fantàstic dia d'activitats i tobogans en un parc aquàtics, Aquarama t'espera...!!!

AQUOPOLIS Cullera

Gaudix d'un dia ple de diversió aquàtica en Aquópolis Cullera. T'esperen atraccions emocionants, relaxants *tumbones i molt més.

TERRA MITICA

Amant de la diversió? Veuen a descobrir del parc d'atraccions de la Comunitat València. A Terra Mítica pots trobar increïbles atraccions i espectacles convertixen este espai en un lloc fascinant, que et faran emocionar-te i cridar com si no hi haguera un demà. Es poden viure intensament els misteris de les civilitzacions més antigues i llegendàries del Mediterrani recorrent les cinc àrees que componen el parc: Egipte, Grècia, Roma, Ibèria i Les Illes.

PARQUE WARNER

T'agraden les emocions fortes? En la Warner Madrid, podràs gaudir d'atraccions i espectacles amb la millor oferta que s'adapte al que tu vols, diversió amb els teus companys i amb els monitors de ACTIO que et poden acompanyar faran que el temps no existisca.

PORTAVENTURA

Vols un dia increïble? El dia més increïble ha arribat, ens anem a PortAventura i no hi ha millor lloc per a celebrar el viatge de fi de curs! Si t'apassiona l'adrenalina i vols gaudir d'uns dies inoblidables, ací tens una jornada de dia, acompanya't dels nostres monitors.

ILLA DE TABARCA

L'Illa de Tabarca és l'única habitada a la Comunitat Valenciana. Arribem amb vaixell des de Santa Pola i ja és tota una aventura pujar al vaixell amb sòl transparent i veure el fons marí. Perd-te un dia a l'illa amb els teus company i no oblides portar unes ulleres i tub per a bussejar… quedares encantat del fons marí. Els nostres monitors et fan un recorregut amb jocs i gincanes per a discutir l'illa. També podem fer activitats nàutiques ja que estem en un paratge especular.

CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES

El Museu de les Ciències és un edifici espectacular, que alberga motius i exposicions científiques interactives en les quals els xiquets i xiquetes poden tocar-lo tot i convertir-se en protagonista d'experiments curiosos, i no et pots perdre fer visita als tallers com el de l'electricitat… O el que en eixe moment este, per al gaudi
dels xiquets i xiquetes. L'Hemisfèric oferix pel·lícules de cinema Imax d'última generació, planetari i un innovador espectacle làser, que no superen els 45 minuts
En l'Oceanogràfic es donen cita tots els ecosistemes del món, amb els seus habitants animals i vegetals, veuen a conéixer-los!!!

  INCLOU:

- Monitors d' ACTIO que guien i dinamitzen l'activitat

- Entrades als distints monuments o parcs a visitar

- Es pot incloure el dinar dels participants i dels professors

- Material necessari per a totes les activitats.

Vols rebre la nostra Newsletter?

Subscriu-te al nostre Newsletter per a estar informa't

L'adreça de correu electrònic no és vàlida