Activitats de Natura i Medi Ambient


  Activitat en grup

  Col·legis i Instituts, Itinerari de naturalesa, Activitats educatives, Activitats educatives i d'animació, Naturalesa i medi ambient, Activitats de Naturalesa i Medi Ambient

En aquests moments aquest viatge no està disponible

Descobreix viatges similars

Comparteix aquest tour

Activitats de Natura i Medi Ambient

Us presentem les nostres activitats de naturalesa per a descobrir la importància de conservar la naturalesa, respectar el medi ambient i preservar la biodiversitat a través dels nostres itineraris interpretatius i visites guiades.

Autèntiques classes de naturalesa a l'aire lliure que els teus alumnes i alumnes
sempre recordaran… moments per a sentir, tocar, explorar, experimentar, descobrir les petites i grans meravelles del món natural.

- L'Albufera i la Devesa del Saler 

Una visita al parc natural per a conéixer el Palmar i les seues barraques, veure de prop el cultiu de l'arròs, els usos tradicionals del llac i gaudir d'un passeig amb barca, per a acabar seguint un itinerari per la Devesa del Saler i la platja.

- La Serra Calderona i la Font de l'Ombria

En el cor de la Serra Calderona, iniciarem el nostre recorregut en la font de Barraix, baixant per senderes frondoses de sureres ipins pinastres fins a la font de l'Ombria, descobrint i interpretant el paisatge i reconeixent diversos arbres i arbustos, amb divertits
jocs de naturalesa i ecologia.

- Geologia a Buñol 

Un viatge en el temps per a descobrir les transformacions causades en el paisatge calcari per la força de l'aigua. Dos escenaris excepcionals de Buñol com la cova Turche i el barranc de Carcalín, ens mostraran interessants formacions geològiques com a falles, diàclasis, marmites, fòssils, etc.


- Geobotánica a Estubeny i Albufera d'Anna

Una divertida classe de geologia i botànica a l'aire lliure, seguint una pintoresca sendera entre enormes blocs de toba calcària, en el paratge de la Cabrentà d'Estubeny on s'ha desenvolupat una vegetació frondosa i exuberant. Completarem la visita en el Gorgo de l'Escala i l'Albufera d'Anna.

- La Ruta dels Molins d'Alborache

Partint del Centre d'Educació Ambiental ACTIO, descobrirem el brollador del Toll Blau, on veurem brollar aigües cristalines, i seguirem després el curs del riu Buñol, entre restes d'antics molins que servien per a moldre gra, paper o produir llum, submergits en una densa vegetació de ribera, plena de sons i sensacions.


- Senderisme a la Cova dels Coloms

En una hora aproximadament des de l'alberg ACTIO, visitarem el grandiós paratge natural de la Cova de “els Coloms” llaurada per l'acció erosiva i sedimentària de l'aigua del riu Juanes, un rierol de muntanya que es precipita per una muralla rocosa a uns gorgs d'aigua cristal·lina.

- Museu de les Ciències i Hemisferic

Una interessant combinació d'aquesta visita al Museu, on podran gaudir i aprendre de multitud de muntatges experimentals sobre física, química i biologia, amb les espectaculars projeccions al cinema Imax 3D del HEMISFÈRIC.

- L' Oceanogràfic 

Extraordinari parc oceanogràfic amb l'aquari més gran d'Europa que ens farà gaudir amb la riquesa i diversitat de peixos de les mars i oceans dels 5 continents i amb el seu espectacle de dofins.

També tenim uns programes dissenyats per a contribuir a canviar el concepte que té el nostre alumnat del paisatge urbà, fomentant els hàbits i actituds personals proteccionistes cap al medi ambient en general i de la naturalesa urbana en particular.

Passejar pels parcs i jardins del nostre barri o ciutat per a descobrir la riquesa i diversitat del microcosmos que la naturalesa genera en el nostre entorn, aprofitant els espais urbans oberts.

- Els Arbres del teu poble o ciutat.

Es tracta d'itineraris que preparem a petició d'un centre o ajuntament que pretenen, a través de diverses dinàmiques, jocs, activitats manipulatives, etc. descobrir la presència d'espècies arbòries i arbustives que formen part del paisatge urbà i han acompanyat la història dels nostres pobles i ciutats al llarg dels segles.

- Els Aus Urbanes 

Viuen amb nosaltres i comparteixen els espais de la ciutat, però sovint passen desapercebudes. Aquesta activitat pretén donar a conéixer la seua presència amb l'objectiu d'aprendre a reconéixer les diferents espècies, la seua bellesa i singularitats, i els beneficis que ens reporten moltes dels ocells urbans.

- La Baronia i l'Almàssera de Túris

Aquesta tradicional cooperativa valenciana ens mostra el procés d'elaboració i embotellat dels vins de Turís, obtinguts de transformacions naturals del raïm, i a la tardor, visitem també l'almàssera d'una cooperativa pròxima, on veiem l'obtenció de l'oli d'oliva i degustem una tosta de pa amb l'oli recentment espremut.

  INCLOU:

- Monitors d'ACTIO que guien i dinamitzen l'activitat

- Material necessari per a tota l'activitat

  NO INCLOU:

- Transport fins al lloc de l'activitat

- Dinar dels participants i dels professors

- Aquesta activitat disposa d'un quadern de camp opcional, que si ho desitgen s'ha de comunicar a la nostra oficina, ja que no està inclòs en aquest pressupost.

Vols rebre la nostra Newsletter?

Subscriu-te al nostre Newsletter per a estar informa't

Thanks for subscribing!
L'adreça de correu electrònic no és vàlida
Update cookies preferences