Viatges Escolars


  Activitat en grup

  Col·legis i Instituts, Activitats educatives, Activitats educatives i d'animació, Viatges escolars, Viatges de fí de curs i escapades, Culturals, Escapades d'aventura, Activitats náutiques, Viatges d'esquí, Viatges escolars

Comparteix aquest tour

Viatges Escolars

Viatjar és conéixer, descobrir, aprendre, viure dues vides en una...

Els programes viatgers que us oferim combinen història i diversió, cultura i descobriment... ens comunicau els vostres desitjos i expectatives, i nosaltres ens encarreguem de fer-les realitat.

Posem a prova les nostres capacitats, ens obrim a emocions i sensacions que no havíem viscut abans, en el plaer de la aventura i dels reptes que ens havíem proposat superar.

VIATGES DE FI DE CURS I ESCAPADES CULTURALS

- Madrid 

Una excel·lent oportunitat per a envoltar-te d'història i cultura alhora... Visitarem el Museu de el Prat, El Retir, el Palau Real i molts altres llocs emblemàtics de la capital. A més, et podràs submergir en les diversions que ens ofereix l'univers de la Warner.

- Barcelona

Ciutat cosmopolita de sobres coneguda pel seu art i la seua arquitectura! Passejarem per les Rambles, visitarem el Mercat de la Boqueria, el Barri Gòtic, les obres de Gaudí com la Sagrada Família i el Parc *Güell, el Museu de Ciències, la zona del Port i l'Anell Olímpic.

- Tarragona

Descobreix els monuments més emblemàtics de la Tarraco antiga, una de les principals ciutats de la Hispània romana on entre altres, trobaràs les muralles, el Circ o el Amfiteatre… que et faran fer un salt en la història i et traslladaran més de XX segles arrere.

- Delta de l'Ebre

Gaudeix de naturalesa i els esports fluvials en un dels millors Parcs naturals de zones humides d'Europa. Un paisatge ple d'arrossars i llacunes amb gran biodiversitat, on entre altres podràs observar diferents espècies d'ocells, passejar amb vaixell per la desembocadura de l'Ebre, envoltar la Llacuna de l’*Encanyissada amb bici i practicar esports aquàtics i d'aventura. 

- Conca

Històrica ciutat construïda entre les Falçs dels rius Xúquer i Huécar. Seguirem un recorregut per el seu barri antic admirant les seues Cases Penjades, la Catedral, la Torre Mangana i l'espectacular pont de Sant Pau amb els seus 100 m. de longitud, entre altres. Després, ens endinsarem en el paradís natural de la Serrania de Conca amb les Torques, la Ciutat Encantada, el Riu Corb, Tragacete…

- Terol

La ciutat mudèjar amb les seues torres i la seua artesania en ceràmica, acompanyada amb la visita al centre històric d'Albarrasí a través d'un apassionant joc, i descobrir el seu entorn natural, les seues pintures rupestres i descobriràs per què Terol és el bressol dels dinosaures, visitant Dinòpolis. 

- Pirineus 

Un viatge de fi de curs, carregat d'acció amb diverses activitats d'aventura com el trepidant Ràfting pel Noguera Pallaresa, excursions 4x4, senderisme, passejos a cavall, descobrint la singularitat dels pobles pirinencs i gaudint dels espectaculars i impressionants paisatges dels Pirineus.

- València- Ciutat de les Ciències

Descobreix totes les cares de la ciutat del Túria: la seua història i monuments, l'espectacular “Ciutat de les Arts i les Ciències” o la interessant visita al Parc natural de l'Albufera i la Devesa del Saler, i el seu passeig amb barca pel llac. Opcional visita al Bioparc.

CIUTAT DE LES ARTS I DE LES CIÈNCIES DE VALÈNCIA

- Museu de les Ciències i Hemisfèric

Una interessant combinació d'aquesta visita al Museu, on podran gaudir i aprendre de multitud de muntatges experimentals sobre física, química i biologia, amb les espectaculars projeccions al cinema Imax 3D del Hemisfèric

- L' Oceanogràfic  

Extraordinari parc oceanogràfic amb l'aquari més gran d'Europa que ens farà gaudir amb la riquesa i diversitat de peixos de les mars i oceans dels 5 continents i amb el seu espectacle de dofins.

ACTIVITATS NÀUTIQUES

- Multiaventura en el Delta de l'Ebre 

El Delta de l'Ebre ens brinda també diverses possibilitats de practicar esports d'aventura com a tirolines, ponts de fusta, passos d'aranya, gronxadors de corda... a més de jocs i activitats aquàtiques en el riu a Amposta, com la “Banana”, el castell inflable amb llits elàstics, paddel surf i caiac.

- Guardamar del Segura  

En la desembocadura del riu Segura i al costat de la platja del *Tossal de Guardamar, podrem gaudir de les activitats nàutiques com el caiac, el paddel surf i el windsurf. A més, Guardamar del Segura, gràcies a un règim de vents suaus de brises marines, és un lloc ideal per a la navegació a vela.

VIATGES D'ESQUÍ

- Estacions de Terol 

La possibilitat de gaudir de la neu més pròxima a València en les pistes de Valdelinares, en la Serra de Gúdar o de Javalambre, a 140 km de València, en estades d'un o més dies, tant si és per a aprendre a esquiar o practicar l'esquí, com per a jugar i gaudir de la neu.

- Estacions del Pirineu 

Viatjarem fins al Pirineu per a gaudir de 5 dies de la pràctica de l'esquí, amb un curs a càrrec de monitors i monitores especialistes i amb un munt d'activitats complementàries de coneixement i descobriment dels pobles del Pirineu, i d'animació nocturna de la mà dels nostres monitors i monitores que coordinen el viatge.

  INCLOU:

- Monitors d' ACTIO que guien i dinamitzen l'activitat

- Entrades als distints monuments a visitar

- Dinar dels participants i dels professors

- Material necessari per a tota l'activitat

...i en tots els nostres viatges trobareu...

• Allotjaments en albergs i hotels adequats per a viatges escolars, en els quals utilitzarem els diferents serveis i on la convivència de xiquets i xiquetes amb la resta d'usuaris de les instal·lacions, estiga garantida.

• Incloem activitats complementàries com a tallers mediambientals, dinàmiques, jocs esportius, jocs aquàtics i activitats nocturnes amb animació per part del nostre equip de monitor@s professionals.

Vols rebre la nostra Newsletter?

Subscriu-te al nostre Newsletter per a estar informa't

L'adreça de correu electrònic no és vàlida